Kadınlar Süper Lig'e yükselen üç takıma kupaları törenle verildi

Kadınlar Süper Lig'e yükselen üç takıma kupaları törenle verildi
Kadınlar Süper Lig'e yükselen üç takıma kupaları törenle verildi hande

2021-2022 Hentbol Sezonu Kadınlar 1. Ligi'nde sekiz takımın mücadele ettiği Final Grubu maçları sonunda önümüzdeki sezon Kadınlar Süper Ligi'nde mücadele edecek üç takım belli oldu.

Alanya Atatürk Spor Salonu'nda oynanan son maçların ardından, Mersin Büyükşehir Belediyesi birinci sırada, Sivas Belediyesi ikinci ve Beta Transformatör Adasokağı ise üçüncü sırada grubu tamamlayarak bir üst lige çıkma başarısı gösterdi.

Final Grubu maçları sonrası düzenlenen törende takımlara kupa ve madalyalarını Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç ile THF Başkanvekili Kenan Gökmen verdi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
12 kente sarı kodlu uyarı
12 kente sarı kodlu uyarı
‘Duayen’ gazeteci Nazmi Bilgin zıvanadan çıktı: Şerefsizler! Hainler!..
‘Duayen’ gazeteci Nazmi Bilgin zıvanadan çıktı: Şerefsizler! Hainler!..
sarışın escort sarıyer escort sefaköy escort selim paşa escort seyrantepe escort korkuteli escort kumluca escort manavgat escort konyaaltı escort kaş escort